Bestel bij Studionouk jullie eigenzinnige en unieke geboortekaartje! 


  1. Bekijk de site | onze Instagram | of Pinterest. Alle info over prijzen en papiersoorten kun je op onze site vinden. 
  2.  Vraag een proefpakketje aan! Dit is gevuld met diverse voorbeeld kaartjes, zodat jullie een idee krijgen van onze papiersoorten, formaten en print technieken. 
  3. Bedenk welk kaartje je het meest aanspreekt en plaats dan je order op de site, bij het kaartje dat het meest overeenkomt met jullie ideeën. Dit kun je doen voordat de baby geboren is. 
  4. Wij gaan aan de slag met jullie ontwerp. Geef bij je bestelling duidelijk je wensen door, en wij werken deze uit totdat jullie droom kaartje is gerealiseeerd. Jullie kaartje staat dan klaar voordat de baby geboren is! Bij de zwaardere papiersoorten is het mogelijk een proefdruk te laten maken voordat de baby geboren is. 
  5. De ontwerp tijd is afhankelijk van de drukte en de complexiteit van het ontwerp. Gewoonlijk rekenen wij 1 à 2 werkweken voordat de eerste designs klaar zijn. 
  6. Hoera jullie baby is geboren! Mail, bel of app ons! En wij passen de laatste gegevens zo snel mogelijk aan. Na jullie laatste goedkeuring zal het kaartje worden besteld bij onze drukkerij.   
  7. Na onze laatste final check sturen wij een mooi pakket naar jullie op! Wij streven ernaar de kaartjes altijd zo snel mogelijk bij de nieuwe ouders te bezorgen. Het pakket bevat altijd een leuke verassing ;-) 

Liever persoonlijk contact? Bel of mail ons! Wij helpen je graag met jullie kaartje. 

 

© 2016 - 2020 Studionoukkaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel