Navigatie

Welkom bij Studionouk! 

Wie zijn wij? 

Studionouk is een design studio gevestigd in Utrecht. Opgericht door Anouk Bindels, een modeontwerpster met vele jaren ervaring in de fashion wereld. En mede eigenaresse van urban baby- en kids brand Ammehoela www.ammehoela-kids.nl. Studionouk levert creatieve diensten aan de mode industrie en de grafische sector.

Maar daarnaast verzorgt Studionouk ook het design van geboortekaartjes. Kies een leuk kaartje van de site (of een aantal kaartjes) en laat door Studionouk jullie ideale geboortekaartje ontwerpen. 

Wij werken samen met diverse ontwerpers, dichters en illustratoren. Elke illustrator heeft zijn of haar eigen handschrift en talent. Daardoor kunnen wij diverse soorten kaartjes aanbieden, denk bijvoorbeeld aan kaartjes met waterverf,  hand tekeningen en meer! 

Daarnaast werken wij met verschillende drukkerijen, die zijn geselecteerd op hun excellente kwaliteit. Zo kunnen wij alles aanbieden qua ontwerp maar ook qua papier en druktechnieken. Denk aan goud of zilver folie drukken, kaartjes van echt karton of grijsboard, laserstansen, 3D drukken, kaartjes gemaakt van zwart papier, drieluik kaartjes, geboortelabels en nog veel meer.

Alles is mogelijk! Heb je vragen, aarzel niet en stuur ons een berichtje. 

Op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje op onze Instagram en Pinterest pagina's. 

En vergeet niet om gratis een proefpakketje aan te vragen, dit pakketje bestaat uit leuke voorbeeld kaartjes. Zodat jullie thuis rustig kijken en voelen. Want de papiersoorten, formaten, kleuren en printtechnieken kun je het best in het echt beoordelen.  

Wij hopen dat jullie enthousiast zijn en dat wij aan de slag mogen om voor jullie een uniek kaartje op maat te maken. 

Lieve groet, 

Anouk & het team 

© 2016 - 2018 Studionoukkaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel