• GEKLEURDE ENVELOPPEN
    GEKLEURDE ENVELOPPEN
  • GERECYCLEDE ENVELOPPEN
    GERECYCLEDE ENVELOPPEN

ENVELOPPEN 


Bij een mooi geboortekaartje hoort natuurlijk een mooie envelop! Op deze pagina kun je de enveloppen bestellen. Klik op de foto om de opties te bekijken. 

Onze gekleurde enbeloppen zijn gemaakt van mooi luxe structuur papier. Dit kun je zien op de foto's. De gerecyclede enveloppen zijn gemaakt van een zware kwaliteit en zijn te verkrijgen in 4 verschillende kleuren. 

Mocht je de enveloppen eerder willen bestellen omdat je deze met de hand wilt beschrijven dan kan dit! De verzendkosten zijn doorgaans gratis bij het verzenden van de geboortekaartjes, mocht je de enveloppen eerder willen bestellen dan zijn wij wel genootzaakt deze verzendkosten te rekenen. 

Kies je ervoor om de enbeloppen tegelijk met de kaartjes te ontvangen dan kun je deze het beste meteen meebestellen bij de geboortekaartjes. Mocht je de enveloppen eerder willen bestellen dan kan dit op deze pagina. 

Ook kunnen wij enveloppen bedrukken met een leuke print en we kunnen zelfs de enveloppen laten bedrukken met de adressen. Heb je hier interesse in? Stuur even een mailtje en wij helpen je verder. 

Heb je een specifieke wens die er niet bij staat? Stuur ons dan een mail dan gaan we voor je op zoek naar de geschikte envelop. 

Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij onze leuke sluitzegels. Deze maken je envelop nog net iets leuker. 

 

© 2016 - 2020 Studionoukkaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel