RECENSIES     

Wij luisteren, adviseren en gaan graag geen enkele uitdaging uit de weg. Benieuwd naar de reacties van de ouders die wij al hebben mogen helpen met een kaartje? Lees dan hier verder. 


Simone Op de Woerd heeft Studionouk geboortekaartjes beoordeeld - 5 sterren

11 juli 2018

Anouk en haar team zijn heel professioneel en persoonlijk. Snelle en makkelijke manier van communiceren! 
Het ontwerp was bijna in 1 x goed, op een paar kleine details na, dus dat geeft wel aan dat ze goed naar je wensen luisteren. 
Super blij met het eindresultaat! Bedankt!

Suzanne Riegen heeft Studionouk geboortekaartjes beoordeeld — 5 sterren

29 juni 2018

Hulde aan Anouk en haar team die er voor hebben gezorgd dat ik (een week voor uitgerekende datum) dezelfde dag nog drie mooie ontwerpen had om uit te kiezen, die ook nog eens helemaal aansloten op onze wensen. Een verademing aangezien ik er met een andere partij maar niet uitkwam. 
Anouk heeft aan een paar woorden genoeg om tot een mooi en op maat gemaakt ontwerp te komen. Toppers in communicatie, creativiteit en service. Dank StudioNouk voor de fijne samenwerking!

Annet van Abeelen heeft Studionouk geboortekaartjesbeoordeeld — 5 sterren

15 februari 2018 · 

Via google kwamen we uit bij StudioNouk geboortekaartjes. We zagen hele mooie ontwerpen en hebben een proefpakket aangevraagd. Dat zag er al super uit. Ook heel fijn dat je allerlei verschillende soorten papier, kleuren, lettertypes toegestuurd krijgt zodat je een idee hebt hoe het eruit komt te zien. Vervolgens hebben we contact opgenomen met Anouk en heeft zij het geboortekaartje voor onze dochter naar wens ontworpen/aangepast. We twijfelden over de kleuren en het lettertype. Anouk heeft ons hierbij enorm geholpen door zelf met ideeën en suggesties te komen en allerlei verschillende opties te laten zien. Niets was te veel gevraagd. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat! We krijgen ook enorm veel leuke reacties uit onze omgeving. Het is een prachtig kaartje geworden. Daarnaast wil ik nog opmerken dat Anouk ontzettend klantgericht is en zéér snel reageert op vragen/verzoeken. Ook de geboden service (de kaartjes werden zelfs persoonlijk langsgebracht om op die manier een dag vertraging in het verzenden te besparen) is uitzonderlijk goed! Wij bevelen StudioNouk geboortekaartjes dan ook van harte aan!

Marijn van der Heijden heeft Studionouk geboortekaartjesbeoordeeld — 5 sterren

11 januari 2018 om 19:39 · 

Snelle communicatie, enthousiasme en creativiteit zijn de drie woorden die het beste passen bij Studio Nouk, wij zijn super blij met het resultaat!

-

Peggy Vonken heeft Studionouk geboortekaartjes beoordeeld — 5 sterren

24 november 2017 · 

Één woord WOOOH!!! Het mooiste , gaafste , betoverende kaartje ever! Wij zijn zooo blij met het resultaat. Lieve Anouk super bedankt voor je heldere manier van communicatie over hoe en wat wij bepaalde wensen konden invullen , bedankt voor je geduld en het vertalen van het design naar dit geweldige resultaat. Onze kleine Tiv heeft een prachtig aandenken aan z’n geboortedag met dit kaartje 

Maite Esseveld heeft Studionouk geboortekaartjes beoordeeld — 5 sterren

17 mei 2017 · 

Snel en super in de samenwerking! Top kaartje via Anouk en haar team!

-

Tsjallyn Postma heeft Studionouk geboortekaartjes beoordeeld — 5 sterren

7 april 2017 

Anouk heeft ons geboortekaartje van onze dochter ontworpen. Super resultaat en de samenwerking met anouk was heel goed. Zeker een aanrader!

-

Madeleine Stoop heeft Studionouk geboortekaartjes beoordeeld — 5 sterren

11 mei 2017 

Geboortekaartjes waren helemaal naar onze smaak, heel veel positieve reacties op gekregen!

-

Rania De Vroedt heeft Studionouk geboortekaartjes beoordeeld — 5 sterren

8 april 2017 

Excellent service and perfect communication! We recieved the most beautiful birth announcement cards!

Emma Jael heeft Studionouk geboortekaartjes beoordeeld — 5 sterren

21 november 2016 

Studio Nouk heeft een prachtig kaartje voor de geboorte van onze dochter ontworpen. De ideeën die wij hadden, zijn door hen omgezet in een heel mooi ontwerp. En de communicatie ging gedurende het hele proces snel en soepel!

 

 

 

 

 

© 2016 - 2020 Studionoukkaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel